Vapaaehtoinen liike ihmiskunnan lopettamiseksi

VHEMT

“Eläkäämme pitkään ja kuolkaamme pois”Vapaaehtoinen ihmislajin poistuminen elämän näyttämöltä lisääntymisen lopettamalla auttaa Maan eliökuntaa palautumaan.
Ahtaus ja resurssien puute vähenevät kun ihmismäärä laskee.
Belarusian | Català | Deutsch | English | Español | Français | Hebrew | Italiano | Nederlands | Norsk | Polski | Português | Romanian | Russian | Slovensky | Suomi | Svenska
VHEMT on liike, ei organisaatio. Se on liike, jota edistää ihmiset, jotka välittävät elämästä maapallolla. Emme ole vain joukko ihmisvihaajia ja epäsosiaalisia malthusilaisia, jotka saavat sairaalloista nautintoa onnettomuuksien kohdatessa ihmisiä. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Vapaaehtoinen sukupuuttoon kuoleminen on humanitäärinen vaihtoehto nykymenolla tapahtuvalle täydelliselle hävitykselle.

Emme jankuta siita, etta ihmisrotu on osoittautunut ahneeksi, epamoraaliseksi loiseksi aiemmin niin "terveen" maapallon paalla. Tallainen kielteisyys ei tarjoa ratkaisua niihin sanoinkuvaamattomiin kauheuksiin, mihin ihmisen toimet johtavat.

Ennemminkin liike tarjoaa kannustavan ja toiveikkaan vaihtoehdon maapallon ekologian kylmälle hyväksikäytölle ja totaaliselle tuholle.

Kuten VHEMT -vapaaehtoiset tietävät, toiveikas vaihtoehto miljoonien kasvi- ja eläinlajien sukupuutolle on yhden lajin vapaaehtoinen poistuminen: Homo sapiens sapiensin... meidän.

Aina, kun yksi meistä päättää olla lisäämättä uutta ihmistä ennestään rehottavaan, luonnon resursseja kuluttavaan ihmismassaan, uusi toivonsäde paistaa synkkyyteen.

Kun kaikki ihmiset päättävät olla lisääntymättä, maapallon biosfääri pääsee palautumaan entiseen loistoonsa ja jäljelle jäävät luontokappaleet saavat vapaasti elää, kuolla, kehittyä (jos uskovat evoluutioon) ja hiipua pois kuten niin monelle luontoäidin "kokeilulle" on käynyt miljoonien vuosien aikana.

Kysymyksiä ja vastauksia:Oletteko tosissanne?

Kyllä, olemme oikeasti vhemt (vapaaehtoinen liike ihmiskunnan lopettamiseksi).

Moni näkee liikkeen huvittavana ja ajattelee ettemme voi olla tosissamme vapaaehtoisesta ihmisten sukupuuttoon kuolemisesta. Tilanteen ja liikkeen vakavuudesta huolimatta on tilaa myös huumorille. Itseasiassa ilman huumoria maailman tila näyttää kestämättömän masentavalta - pieni lennokkuus lievittää painovoiman vetoa.

Kuitenkaan luontokappaleiden katoaminen maailmasta ja 40,000 lapsen päivittäinen kuoleminen eivät voi olla naurun asia. Mutta niin itkeminen kuin nauraminenkaan ei muuta sitä, mitä on tapahtumassa. Voimme yhtä hyvin pitää hieman hauskaa tehdessämme työtä paremman maailman puolesta.

Sitä paitsi maapallon palauttaminen takaisin luonnolliseen kukoistukseensa ja ihmisten turhan kärsimyksen lopettaminen ovat iloisia ajatuksia - on turhaa vaipua synkkyyteen ja epätoivoon.Luulevatko vapaaehtoiset onnistuvansa?

VHEMT -vapaaehtoiset suhtautuvat asiaansa realistisesti. Tiedämme, ettemme tule näkemään päivää, jolloin maan päällä ei ole ihmisiä. VHEMT on pidemmän tähtäimen pyrkimys.

On sanottu, että on vain kaksi todennäköisyyttä sille, että kaikki lopettavat lisääntymisen vapaaehtoisesti: vähäinen ja olematon. Todennäköisyydet elämän säilymiselle maapallolla voivat olla niukat, mutta päätös lisääntymisen lopettamisesta on siitä huolimatta moraalisesti oikea. Ihmiskunnan aiheuttaman massatuhon välttämisen epätodennäköisyys on jo itsessään hyvä syy olla tuomitsematta uutta ihmistä elämään. Tulevaisuus ei ole enää sitä mitä se on ollut.

Vaikka onnistumisen mahdollisuutemme olisivat vain yksi sadasta, on meidän kuitenkin yritettävä sen sijaan että katsoisimme vierestä kun ihmiskunta kulkee omaa tuhoontuomittua polkuaan.

Liikettä voi pitää onnistuneena aina kun uusi ihminen tekee päätöksen olla lisääntymättä.Onko VHEMT: illä vihollisia?

Kun on nähnyt muutama sata TV-draamaa tai elokuvaa, jossa "hyvä tyyppi" potkii "pahaa tyyppiä" ahteriin, on houkuttelevaa katsoa tosielämää samalla "turpiin vaan" -asenteella. Voimme etsiä vihollista, jota vastaan hyökätä taistellessamme oikeamielisen asiamme puolesta, mutta todellisuudessa vihollisellamme ei ole persettä, jota potkia.

Loppujen lopuksi aidot "viholliset" ovat ihmisen ahneus ja ajattelemattomuus. Voimme saavuttaa enemmän edistämällä anteliaisuutta, tietoisuutta ja vapautta kuin turhamaisesti potkimalla "perseetöntä vihamiestämme".

Suuri kehitys elämänlaadun parantamiseksi maapallolla saadaan aikaan korvaamalla ahneus vastuuntunnolla ja tietämättömyys koulutuksella.Mikä on VHEMT: in virallinen kanta

Koska VHEMT ei ole yksittäinen aivoilla ja suulla varustettu olento, sillä ei voi olla omaa virallista kantaa tai mielipidettä. Se ei voi joutua kiistaan. Eikä sanella ihmisille miten heidän tulisi ajatella, eikä tulla lyödyksi niin tehdessään.

Vapaaehtoinen liike ihmiskunnan lopettamiseksi on yksinkertaisesti vain konsepti lisättäväksi olemassa oleviin uskomuksiin. Se ei ole mikään monimutkainen malli tai säädöstö, jonka mukaan tulisi elää. Ei ole mitään komiteaa päättämässä virallisesta kannasta, joka kaikkien muiden tulisi omaksua.

Suurin osa vapaaehtoisista yhtyy mottoon: "Eläkäämme pitkään ja kuolkaamme pois", mutta jos joku ei halua elää pitkään on se hänen oma asiansa. No, asiaan. Ainoa todellinen vaatimus ollakseen VHEMT vapaaehtoinen tai kannattaja on valinta siitä, ettei koskaan lisää uutta ihmistä maailman populaatioon. Pariskunta voi odottaa lasta ja silti ryhtyä vapaaehtoisiksi. Tämä uusi ihminen jäisi tällöin heidän viimeiseksi. VHEMT kannattajat eivät välttämättä suosi ihmisen täydellistä sukupuuttoon kuolettamista, mutta ovat samaa mieltä siitä, että toistaiseksi meitä on liikaa.

Vapaaehtoisten kannat vaihtelevat laidasta laitaan uskonnoissa, filosofiassa ja poliittisissa näkemyksissä, että virallisen kannan muodostaminen aiheuttaisi vain hajaannusta. Varokaamme dogmeja. Jokainen puhuu omalla äänellään.Kuka on liikkeen perustaja?

Kukaan yksittäinen ihminen ei ole VHEMT:in perustaja. Les U. Knight antoi nimen "Voluntary Human Extinction Movement" filosofialle tai maailmankatsomukselle, joka on ollut olemassa niin kauan kuin ihminen on ollut ajatteleva olento. Se on vain tietynlaista tietoisuutta, jota on esiintynyt historian saatossa eri aikoina ja eri paikoissa, mutta aina hukkunut yhteiskuntien lisääntymismyötämielisyyden alle.

Kuten miljoonat muut, Les ainoastaan seurasi yksinkertaista logiikkaa, jonka tuloksena päätyi johtopäätökseen että luontoäiti voisi paremmin ilman ihmisiä. Koska hän on identifioinut liikkeen antamalla sille nimen, häntä voisi tavallaan pitää liikkeen löytäjänä, mutta jokainen meistä löytäköön itse oman totuutensa.

Vaikka Les on tullut tunnetuksi liikkeen puolestapuhujana, kukaan ei voi puhua kaikkien VHEMT-vapaaehtoisten puolesta. Ainoa virallinen kanta on se mihin viitataan liikkeen nimessä.Meillä on lapsia, voimmeko silti liittyä?

Luonnollisesti. Kun ihmiset omaksuvat VHEMT-näkökulman, he päättävät vain olla kasvattamatta perheensä kokoa eivätkä painosta lapsiaan hankkimaan heille lastenlapsia.

Ei ole syytä tuntea huonoa omaatuntoa menneestä. Syyllisyys ei johda positiivisiin ratkaisuihin. Liike ei elä menneessä. Vapaaehtoiset haluavat säilyttää tulevaisuuden.

Tämän päivän lapset ovat huomisen kohtalo. Lapsillamme on potentiaalia saavuttaa se tietoisuus, jota tarvitaan sivilisaation suunnan muuttamiseen ja luonnon parantumisen aloittamiseen. Suurin osa heistä tarvitsee apuamme ymmärtääkseen omat mahdollisuutensa.Vastustaako joku VHEMT: iä?

Ensisilmäyksellä jotkut saattavat olettaa, että VHEMT -vapaaehtoiset ja kannattajat ovat jonkinlaisia ihmisvihaajia, jotka haluavat kaikkien tappavan itsensä tai joutuvan massamurhan uhreiksi. On helppoa unohtaa, että toinen tapa vähentää populaatiota on olla lisäämättä sitä. Lapsien hankkiminen tuntuu olevan sokea piste tulevaisuuden näkymissämme.

Ajatus siitä että pidättäytyisimme lisääntymisestä hylätään usein sen enempää asiaa miettimättä. Tässä muutama esimerkki ihmisten asenteista:

"Ihmiset harrastavat seksiä, sitä ei voi pysäyttää"

"Ihmisellä on luontainen lisääntymisvietti"

"Mutta kun vauvat on niin ihania..."

"Joidenkin meistä tulisi lisääntyä, koska olemme parempia kuin muut"

"Ihmiset ovat osa luontoa"

Ja niin edelleen...

Kuka tahansa, joka ajattelee asiaa tarpeeksi ja näkee tarpeeksi vaivaa päästäkseen yhteiskuntaamme iskostuneiden ajatusmallien yli, päätyy samaan ratkaisuun: meidän tulee vapaaehtoisesti hiipua pois maailmankartalta ihmisyyden ja planeetan hyväksi.
Kuinka voin liittyä kannattajiin?

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä on päättää olla lisääntymättä. Joillekin se on helppo päätös, toisille itsestäänselvyys, mutta monelle se on monumentaalinen henkilökohtainen uhraus.

Vapaaehtoinen liike ihmiskunnan lopettamiseksi ei ole organisaatio. Olemme miljoonia yksilöitä tekemässä kuten jokainen meistä parhaaksi näkee.
RELATED LINKS

LINKS ABOUT VHEMT


© 1996 - 2008 Les U. Knight. Non-profit reproductions permitted with citation.